JÍDELNÍČKY

Načítání
Výběr jídelny
Informace o jídelně
Školská jedáleň
Štvrť SNP 1004/34, Galanta, 924 01
Telefon: 031/7802851, Účet: SK3181800000007000490881
Jídelníčky
Čtvrtek 24. 4.
Obed
Obed 1
Polievka zemiaková s kôprom, Bravčové stehno na šampiňónoch, Ryža dusená, Kyslá uhorka, Voda s pomar
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zemiaková s kôprom (A: 01,07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
MLIEKO (A: 07)
SMOTANA (A: 07)
-----
Bravčové stehno na šampiňónoch (A: 01)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
-----
Ryža dusená
(bez alergénov)
-----
Kyslá uhorka
(bez alergénov)
-----
Voda s pomarančovou šťavou
(bez alergénov)
Obed 2
Obed 2
Dotácia nestravovaním
Dot.nestrav
Dotácia nestravovaním
Pátek 25. 4.
Obed
Obed 1
Polievka zeleninová so sójovými haluškami, Prívarok šošovicový, Chlieb k prívarku, Varené párky jemn
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
06 -Sója
07 -Mlieko
09 -Zeler
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zeleninová so sójovými haluškami (A: 01,03,06,07,09)
ZELER (A: 09)
MLIEKO (A: 07)
MÚKA SÓJOVÁ (A: 06)
MÚKA HRUBÁ (A: 01)
VAJCIA (A: 03)
-----
Prívarok šošovicový (A: 01,07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
MLIEKO (A: 07)
SMOTANA (A: 07)
-----
Chlieb k prívarku
(bez alergénov)
-----
Varené párky jemné * (A: 06)
PÁRKY JEMNÉ (A: 06)
-----
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
(bez alergénov)
Obed 2
Obed 2
Dotácia nestravovaním
Dot.nestrav
Dotácia nestravovaním
Pondělí 28. 4.
Obed
Obed 1
Polievka špenátová s opekanou žemľou, Hovädzí guláš znojemský, Tarhoňa dusená, Kyslá uhorka, Voda s
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
11 -Sezamové semená
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka špenátová s opekanou žemľou (A: 01,03,07,11)
MLIEKO (A: 07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
VAJCIA (A: 03)
ŽEMLE (A: 01)
SMOTANA (A: 07)
-----
Hovädzí guláš znojemský (A: 01)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
-----
Tarhoňa dusená (A: 01)
TARHOŇA (A: 01)
-----
Kyslá uhorka
(bez alergénov)
-----
Voda s pomarančovou šťavou
(bez alergénov)
Obed 2
Obed 2
Dotácia nestravovaním
Dot.nestrav
Dotácia nestravovaním
Úterý 29. 4.
Obed
Obed 1
Polievka hovädzia s mäsom, Cestoviny do polievky, Karfiol vyprážaný *, Zemiaky varené s maslom II.,
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler
10 -Horčica
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hovädzia s mäsom (A: 09)
ZELER (A: 09)
-----
Cestoviny do polievky (A: 01)
CESTOVINY (A: 01)
-----
Karfiol vyprážaný * (A: 01,03,07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
VAJCIA (A: 03)
STRÚHANKA (A: 01)
MLIEKO (A: 07)
-----
Zemiaky varené s maslom II.
(bez alergénov)
-----
Tatárska omáčka z jogurtu (A: 07,10)
JOGURT BIELY (A: 07)
HORČICA PLNOTUČNÁ (A: 10)
-----
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
(bez alergénov)
Obed 2
Obed 2
Dotácia nestravovaním
Dot.nestrav
Dotácia nestravovaním
Středa 30. 4.
Obed
Obed 1
Polievka šošovicová s mäsom a zeleninou, Chlieb k polievke, Rezance s krupicou, Mlieko polotučné
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka šošovicová s mäsom a zeleninou (A: 09)
ZELER (A: 09)
-----
Chlieb k polievke
(bez alergénov)
-----
Rezance s krupicou (A: 01)
CESTOVINY (A: 01)
KRUPICA (A: 01)
-----
Mlieko polotučné (A: 07)
MLIEKO (A: 07)
Obed 2
Obed 2
Dotácia nestravovaním
Dot.nestrav
Dotácia nestravovaním